DISKOBOLOS 2015 JISA
  ovogodisnji ziri
   

ministartstvo za telekomunikacije republike srbije
Projekat doniran od strane MTT Vlade Republike SrbijeOtvoren konkurs za nagradu Diskobolos 2015

Jedinstveni informatički savez Srbije (JISA) u saradnji sa Council of European Professional Informatics Societies (CEPIS), European Economic Chamber of Trade Commerce and Industry (EEIG), regionalnim privrednim komorama, informatičkim asocijacijama i velikim brojem domaćih eksperata će i ove godine odabrati najbolja poslovna rešenja zasnovana na primeni IKT.

Nagrada Diskobolos već 20 godina predstavlja vrhunski izazov stvaraocima i jedinstvenu potvrdu modernog poslovanja. Diskobolos je izuzetno uticao na unapređenje saradnje i podstakao mnoge autore iz celog sveta: USA, Indije, Šri Lanke, Kenije, UK, Belgije, Italije, Španije, Rumunije, Bugarske i svih ex-jugoslovensikih zemalja. Broj učesnika na konkursu za nagradu Diskobolos se iz godine u godinu permanentno uvećava.

Članovi stručnog žirija će i ove godine odabrati najbolje u sledećim kategorijama:

Proizvodnja Projektovanje Upravljanje Društvene delatnosti Finansije
Zdravstvo
Obrazovanje
Usluge
Web ostvarenja
Stručni IKT skupovi
RTV emisije
IKT Izdavaštvo Globalni partneri

Prijava treba da treba da sadrži kratak opis rešenja i navedenu kategoriju u okviru koje se konkuriše. Prijava će biti distribuirana svim članovima eminentnog žirija na ocenjivanje, a sabiranjem njihovih bodova dobićemo ovogodišnja glavna i posebna priznanja.

Prijavu za učešće možete popuniti najkasnije do 22.11.2015.

Ceremonija uručenja nagrade Diskobolos obaviće se tradicionalno u svečanom ambijentu Starog Dvora, Skupštine grada Beograda, 10-og decembra 2015.g. od 14h u prisustvu visokih domaćih i inostranih zvanica.


Za sve dopunske informacije

Kancelarija JISA
Zmaj Jovina 4, 11000 Beograd
tel: +381 11 2622668, 2620374, 2632996
e-mail: jisa@jisa.rs