1
1
ECDL Srbija
1
GCL - Global Commerce Licence
1
ECDL Srbija - Tableti za poslodavce
1
1
1
1
1
1

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

1
1
Prijava na mail listu Želim da primam obaveštenja JISA
1

 

IT Sigurnost za mlade

 

JISA – Jedinstveni informatički savez Srbije je realizovala projekat „IT sigurnost za mlade“ – edukacija mladih u oblasti IT sigurnosti po međunarodnom standardu uz podršku Ministarsva omladine i sporta Republike Srbije.

Tokom trajanja projekta, organizovano je 10 jednodnevnih radionica u Beogradu i Novom Sadu. Mladi su na radionicama stekli znanja koja se odnose na bezbedno korišćenje IKT u svakodnevnom životu. Svojim aktivnim učešćem su pokazali da je tema izuzetno ineteresantna za mlade. Mladi su imali priliku da kroz čitav niz zanimljivih aktivnosti steknu nova znanja o bezbednim mrežnim konekcijama, korišćenju interneta, pravilnom korišćenju podataka i informacija. Aktivnosti su podstakle i razvoj svesti kod mladih o opasnostima sa kojima se mogu suočiti na internetu kao i bezbednom korišćenju IT u svakodnevnom zivotu.

Program je u skladu sa ECDL modulom IT sigurnost.

Za više informacije pozovite 011 2620374 ili nam pošaljite e-mail office@jisa.rs.

 

 

 


Časopis InfoReview je prva domaća periodična publikacija za prenos i prezentaciju naučnih informacija i nauke o računarima, naučno-stručnih rešenja u oblasti informatike, računarstva i telekomunikacija
...